Modni promašaji u 2014.
PULS GRADA · moda

Svako ima loš dan. Žene koje vode računa o svom fizičkom izgledu, kad uz to imaju i posao zbog kojeg ih foto-reporteri prate gde god da se pojave, znaju da je pritisak prevelik, i zato njihovi stilisti rade naporno. Međutim, ponekad se dogodi da iz kuće izađu ili na prečac ili bez konsultacijama sa stručnjacima iz oblasti trendova, pa su njihove odevne kombinacije promašene, što i dalje ne smanjuje publicitet, ali svakako dovodi u pitanje njihov dobar ukus.

Modni promašaji u 2014. nisu se mnogo razlikovali od onih iz prethodnih godina. Verovatno kao ilustracija one čuvene „Ko radi, taj i greši“, vredne i radne pevačice i glumice imale su svoj „loš dan“ kada je u pitanju garderoba i stil. Verovatno u trenutku kada je to bilo potrebno, nisu imale nikoga ko bi im bez novčane nadoknade dao jednostavan savet – nemoj tako da izađeš iz kuće!

RihannaOtvori galeriju
Modni rizici 10 modnih predloga za one koji vole da rizikuju Muška moda u 2015. Muški modni trendovi za 2015. Najpoznatije modne kampanje u 2014. Najbolji kratki modni filmovi tokom 2014. godine Modeli koji žive Barbie lutke – oživele žrtve mode · · · · ·