zu
PULS GRADA · moda

Septembar je, mesec kada lišće postaje braon, vetar počinje da duva i ne peremo odeću više toliko često jer znoj ne curi sa nas svakog časa. Ah, taj opuštajući septembar…

Leto je baš bio pakleno, ne samo zbog vrućina, već i dece koja ne idu u školu i po ceo dan i noć su na ulicama i od njih često ne može da se spava. Svakog dana nosimo šorts i majicu i tako obučeni izgledmo kao da smo ispali iz Simpsonovih. Ali, eto, pakleno leto je iza nas i dočekali smo septembar raširenih ruku jer sad možemo da ažuriramo i svoj modni stil. Evo, zašto su jesen i zima bolji od leta.

1. Konačno možemo opet da nosimo kape i šešire

Sad nema više brige kako nam kosa izgleda tik nakon što ustanemo iz kreveta, ako je odlučila da nas „ne sluša“, samo ćemo staviti kul šešir ili kapu. Takođe, toliko više u trendu izgedamo dok nosimo beanie da je to neopisvo. Možda nam neće pokriti uši, ali bolje imati sleđene uši nego ne biti u trendu. Malo se šalimo, ali realno- kape su zakon.

2. Vreme je da se napijamo u odelima

Novogodišnje zabave, proslave kraja godine sa kolegama iz preduzeća, pa i svadbe, okej, vreme je da se izvadi ono jedno odelo iz ormara i krene stazom pijanstva. Nikom nije previše prijatno u sakou, no, svakako je bolje nositi sako i ispod neku kul košulju nego znojiti se na svaka dva minuta u jednoj običnoj majici kratkih rukava.

3. Kaputi

Konačno, vreme je za kapute! Ništa ne pruža tako dobar osećaj kao kad se obuče kaput i zakorači ulicama dok lišće šušti pod nogama. Koliko moćno izgledamo!

4. Vreme je za šalove

Koliko je prijatno kad se umotamo i osećamo zaštićeno jer nosimo šal! I naravno, može da se upotrebi i neki tanji šal umesto kravate ako morate na neku svečanost, a mrzi vas da nosite kravatu.

5. Moćne cipele

Cipele sa slike su za deset klasa bolje od bilo koje letnje obuće. U to nema sumnje. Dakle, jesen je vreme da se bude potpuno u trendu!


hu Zašto je dugmad na muškim i ženskim košuljama na različitim stranama? Marc Jacobs nova kampanja Marilyn Manson i Missy Elliott zvezde su nove kampanje Marca Jacobsa cover S ofingera: Luke Black devedesete Stvari koje su bile moderne pre dvadeset godina ·