Modni saveti Kanye Westa
PULS GRADA · moda

Američki reper nagrađen Grammy nagradom, iza sebe ima nekoliko albuma koji su jednako dobro prošli kod publike i kritike. Međutim, Kanye West je poznat po kontroverzama i incidentima, koji mahom imaju veze sa njegovim isticanjem neravnopravnosti crnaca u Americi. Takođe je sa dodela nagrada, kao omiljenom terenu za iskrenost, godinama bio izbacivan jer je potezao imena koleginica iz šou biznisa i objašnjavao ko i kako ih zloupotrebljava, pa ipak, njegovi producentski i muzički poduhvati u svetu su poštovani i on ubire između 2 i 6 miliona od prodaje svojih albuma.

Kao producent slavu je stekao radeći za Jay Z-a, Janet Jackson, Aliciu Keys, a kada je moda u pitanju, najveći šok izazvalo je njegovo pojavljivanje na naslovnoj strani čuvenog magazina Vogue sa suprugom Kim Kardashian, ali i to čudo je prošlo za tri dana, a njega i dalje bije glas da je jedan od najlepše obučenih repera na svetskoj muzičkoj sceni.

Koncept Westovog odevanja je prilično jednostavan – najčešće od glave do pete u jednoj boji. On tvrdi da nije poenta u tome da imate mnogo odeće, već da imate nekoliko komada koje zaista volite.

Eklektika u odevanju
Razmišljajte o više odevnih komada koje inače nosite u različitim prilikama bio bi opis načina na koji West odabira garderobu. On predlaže uske pantalone u rock’n’roll stilu koje kombinuje sa dugim kaputima, veoma prepoznatljivim kod rap muzičara. West savetuje da se kombinuju različiti stilovi, čak i kada je reč o modi, jer se samo tako postižu efektni rezultati.

Smanjite doživljaj sa kontastima
Većina garderobe koju West poseduje je ili crne ili bele boje, ali on tvrdi da ne voli previše kontrasta u garderobi, jer mu se to čini kao da se sprema da radi kao konobar ili da je pošao na venčanje. On preporučuje da muškarci više usklađuju različite tonove iste boje, jer mu se čini da se tako postiže „opušteniji“ izgled.

Napravite ravnotežu između forme i funkcije
Kada se oblačite slojevito to onda znači da ste univerzalno obučeni i da ćete se jednako dobro osećati i u Evropi i u Americi, u avionu, u kafiću ili bilo gde drugde – jedan je od Westovih saveta. Slojevitost je prema njemu višeznačna i svakako je odraz dobrog ukusa.

Eksperimentišite, ali ne previše
Kanye smatra da je uvek neophodno imati poneki klasičan muški komad garderobe na sebi, poput vojničko zelene košulje ili pantalona, a onda to uskladiti sa nečim modernim, ili pomalo i ekstravagantnim, naravno, u skladu sa prilikom.

Kako sve da nosite kaftan Kako sve da nosite kaftan Marciano Guess U Guess-u od glave do pete Pozdrav iz Kopenhagena Pozdrav iz Kopenhagena: Šta se nosilo na Nedelji mode? Spremni za jesen Spremni za jesen uz Zaru · · · ·