collage
PULS GRADA · stilistika

Članice kraljevskih porodica imaju makar jednu zajedničku karakteristiku, a to je nepogrešiv osećaj za modu. One su u obavezi da za svaku svečanu priliku odaberu drugačiju kombinaciju, u čemu im u velikoj meri pomažu brojni stilisti i svetski kreatori. Ali, uprkos tome, čini se da im je istančan modni stil u krvi. Ovo svakako važi za špansku kraljicu Leticiju, koja modni tron najbolje obučenih kraljevskih dama trenutno deli sa Kejt Midlton, Megan Markl i kraljicom Ranijom od Jordana.

Četrdesetpetogodišnja Leticija 2004. udala se za španskog kralja Filipa VI, nakon čega je svoj garderober obogatila brojnim komadima sa potpisom svetskih dizajnera kao što su: Karolina Herera, Hugo Bos, Felipe Varela… Spisak je neograničen. Njen stil verovatno je u bliskoj vezi sa njenim nekadašnjim zanimanjem. Naime, pre nego što se udala, Leticija je radila kao novinar za ABC, EFE, CNN+ (ona je prva španska kraljica koja nije plave krvi). Zahvaljujući tome, ne samo da njen modni stil verno predstavlja njenu ličnost, već je i njena ličnost sama po sebi vrlo bogata i inspirativna. U galeriji pogledajte neka od najlepših izdanja ove prefinjene dame.

Elegancija sa potpisom španske kraljice LeticijeOtvori galeriju
collage Kultni modni komadi poznatih ličnosti cover www.theactionelite.com Zašto je Džejms Bond muška ikona stila collage Upoznajte nove ikone stila collage 12 modnih kombinacija idealnih za leto · · · ·