Modni svet je poludeo za dugom
U VAZDUHU · trend

Baš kao u onim stihovima „Proljeće je otpočelo s kišom“ ni mi se ne možemo pohvaliti sunčanim danima proleća. Takav je mart i sa tim smo se već pomirili, verovatno plaćamo danak lepim i toplim danima u januaru, no, ponovo će sunce granuti, a kada se to dogodi, imaćemo i čime da pojačamo osećanje sreće i zadovoljstva.

Duhoviti i kreativni modni svet, osmislio nam je kako i šta ćemo nositi kada dođe sunce. Posle kiše se pojavi duga, nekad, u slučaju prolećnog trenda, to će biti prava mala konstanta!

Do sada je važila stara-dobra mantra da je crna uvek u modi, da je ona kraljica, da je dobra za dan i noć, da je najkreativnija među bojama. Jednom rečju sigurna zona ako govorimo o bojama, međutim, sve se menja, pa je sada u trendu ono što davno bilo nije, jer kao što znate u svetu mode sve se vraća kao respiratorni virusi s jeseni i proleća.

Ovo je redak trenutak optimizma u svetu dizajnerskih strogih pravila i odluka, i trebalo bi ga iskoristiti maksimalno. To konkretno znači da bi trebalo da nosite sve dugine boje, da se potrudite da u svakom trenutku svojom pojavom dočarate jedan mali koloritni spektar i pratite kako na ovaj način popravljate raspoloženje i sebi i drugima. Pre nego što pomislite da smo sasvim sišli s uma, proverite našu galeriju, čisto da vidite da je sve u redu, da se Zemlja još uvek okreće, a da ćete vi ovog proleća biti bolje volje baš zato što ste rešili da makar jednom ispratite savete modnih stručnjaka!

U duginim bojama od glave do peteOtvori galeriju
superbake(31)-cover Socijalno preduzetništvo: Gde piješ kafu, kupuješ doručak i naručuješ kolače? One Star Colorblock Platform ONE STAR: Colorblock Platform + Pinstripe purse-1031547_960_720 Najbolje torbe sa Nedelje mode u Londonu plogging.jpg.860x0_q70_crop-scale.cover Novi trend u Švedskoj: Sakupljanje đubreta tokom trčanja · · · ·