collage
PULS GRADA · stilistika

Nema sumnje da se modni trendovi svakih nekoliko decenija vraćaju, te je tako slučaj i sa, mnogima omiljenom, dekadom ’90-ih. Ukoliko pripadate generaciji milenijalaca, odnosno trenutno ste u 20-im ili ranim 30-im, to znači da napokon možete da nosite odeću iz vremena koje pamtite kada ste bili jako mali. Osim toga, brojne kultne serije i filmovi iz ovog perioda, koje i danas rado gledamo, doprineli su širenju pojedinih modnih trendova, te su nam zbog toga još draži.

Ono što je najbolje u vezi sa modom ’90-ih je to što je ona prvenstveno bila vrlo udobna i što je odisala buntovnim, mladalačkim tonom. Teksas kombinezoni, čoker ogrlice, krop topovi… Spisak odevnih komada koje vezujemo za ovaj period zaista je dugačak, te se u galeriji prisetite onih najatraktivnijih i pronađite inspiraciju za stilizovanje ove sezone!

Teksas kombinezonOtvori galeriju

collage Modna inspiracija po uzoru na Pipu Midlton collage Kako da najbolje stilizujete rolku ove sezone cover Naj nakit za jesen 2018. collage 7 načina da začinite svoje jesenje kombinacije · ·