BeFunky-collage
PULS GRADA · moda

Iako je ove godine jedan od glavnih modnih trendova eskapizam i odeća inspirisana egzotičnim kulturama, kao kontrateža tu je trend monohromatskog izgleda i neutralnih tonova od glave do pete. Bež, karamel, puder i maslinasti tonovi svakako spadaju u domen klasike. No, kako bismo ovaj vanvremenski trend prilagodili aktuelnom trenutku, modni znalci nam savetuju da se igramo. Evo i kako!

Iako je cilj postizanje elegantnog izgleda, on nikako ne mora da bude monoton i već viđen… Poenta je da eksperimentišemo u izboru nijansi, krojeva i materijala kako bismo stvorili drugačiji, neočekivan efekat. Dakle, umesto klasičnog odela ili duge lanene haljine, opredelite se za ležerni blejzer koji pada preko dugačkih pantalona, šik sako iskombinujte sa običnom majicom, a asimetrične haljine stilizujte neobičnim mantilom. Najbolja opcija jesu oni od kože ili PVC- a, koji će takođe sjajno izgledati u kombinaciji sa uskom suknjom sa karnerima po rubu. Za senzualan efekat obucite svilenu košulju i široke pantalone visokog struka, te sve stilizujte kožnim pojasom i zlatnim minđušama. Kako slika govori hiljadu reči, verujemo da će vam sve biti mnogo jasnije kada u našoj galeriji pogledate sjajna stilska rešenja poznatih modnih kuća. Kako se vam čini ova pomerena klasika?

Alberta FerrettiOtvori galeriju

cover Modna katastrofa: Najgore haljine sa dodele Oskara page-cover Ulična moda Tokija: Japanci to rade malo drugačije page-cover-bafta Najbolje sa crvenog tepiha BAFTA nagrada BeFunky-collage (12) Moda ’70-ih je ponovo u trendu · · · · · ·