Kako da nosite teksas jaknu
PULS GRADA · moda

Teksas jakna je jedan od ključnih modnih komada ovog proleća, i nadamo se da ćemo ga uskoro zameniti već dosadnim kaputima i zimskim jaknama. Vreme je za čuvenu prolećnu reorganizaciju ormana i plakara, pa s tim u vezi možete da se inspirišete primerima iz naše galerije.

Modni vodič koji će vam pokazati kako da uklopite ono što već imate, sa sitnicama i modnim detaljima koje lako možete uklopiti tako da vašu staru teksas suknju ili jaknu uklopite u nove modne trendove. Na prelazu iz ranog u tople prolećne dane teksas jakna je idealan odevni komad, koji vas može zaštititi od vetra, a i tokom večeri pruža dovoljno toplote, ali i neophodnog šika. Od ženstvenih kombinacija koje se lako mogu uklopiti sa teksasom, čak i svila ili čipka, pa sve do sportskih modnih kombinacija – sve dolazi u obzir ako se uz to ogrnete teksasom!

Večni teksas i ovog proleća u fokusu!Otvori galeriju
Kako da u muškim krojevima budete prava dama Kako da nosite „muške“ komade kao prava dama Victoria Beckham Trend 2015: Naočare za sunce iz kolekcije Victorije Beckham Blogerke za najbolji stil Koje blogerke treba da pratite zbog dobrih ideja Mad Men Evolucija stila u seriji „Mad Men“ · · · · ·