Aroma poklon set
U VAZDUHU · nagradne igre

Grand Aroma uvek želi da obraduje svoje verne potrošače, zato im je pripremila novo iznenađenje, poklon set u kojem ih, uz 2x200g Grand Aroma kafe, očekuje i džepni mentor izdavačke kuće Data Status.

Upravljanje stresom i vremenom, vođenje timova, pregovaranje, liderstvo, samo su neki od naslova koji pružaju praktična rešenja za različite izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga doprinosi poboljšanju ključnih veština i omogućava efektivnije odgovore na svakodnevne zahteve turbulentnog okruženja.

Grand Aroma već godinama pruža podršku svojim potrošačima na različitim poljima i ohrabruje ih u sticanju novih veština. Ekspertska saveti za suočavanje sa svakodnevnim izazovima omogućiće Aroma ženi da bude prepoznatljiva i po aromi znanja.

Grand Aroma i City Magazine podeliće dva poklon paketa čitaocima našeg sajta. Da biste ušli u konkurenciju za ovu lepu nagradu potrebno je da u komentarima na našoj FB stranici napišete naslov knjige ili filma koji su vam pomogli da se bolje snađete u poslovnom okruženju.

Tanz Luzerne City Magazine i Vip vas vode na zatvaranje 13. Beogradskog festivala igre Bajka o mrtvoj carevoj kćeri “Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ u UK Vuk – vodimo vas na ovu nagrađivanu predstavu Plazma Festić Vodimo vas na Plazma Festić Nagradna igra Nagradna igra „Tvoj stil, tvoj grad“ – na korak do putovanja iz snova · ·