obuća
U VAZDUHU · trend

Leto je… i pada kiša. Verovatno možemo da očekujemo takve dane u toku letnjih nedelja. Ne samo da kišica utiče na naše planove nakon posla i vikend planove , već isto tako utiče na naš izbor odeće.

Naše torbe postale su vrsta super torbe pune šuškavaca i kapa, naše sandale se suše na našim nogama, a mi smo prisiljeni da idemo na sastanke mokrih nogu.

No, barem jedan od tih problema može se rešiti na sledeći način: ravne cipele su definitivno spas! Ulice su pune prelepih alternativa za sandale sa otvorenim vrhom i japanke potrebno je samo da pronađete odgovarajući model i broj. U galeriji pogledajte koja će vam to obuća sačuvati noge od kiše.

Obuća za kišno letoOtvori galeriju

Ako već leto ima tenedenciju da bude kišovito, slobodno nosite i čizme. Realno, bolje je nego obuti japanke i posle hodati bez obuće. Izbor je zaista šarenolik, uvek možete da se odlučite za kul patike ili mokasine a i ravne cipele su pravi izbor.

sunčane Kreatori su birali sunčane naočare za leto cover Nakit kojim bi trebalo da se ukrasite ovog proleća Objekat C 01 Mokrin House: Oaza za digitalne nomade Neobične frizure uz pomoć šablona Frizure: Od ulične umetnosti do modnog trenda