page-cover
U VAZDUHU · urban flash

Malo stvari je lepše od para koji očekuje bebu. Čini se da budući roditelji prosto zrače od silnog uzbuđenja, visokih očekivanja, ali, i ne baš male napetosti. Prirodno je da je u tom periodu buduća mama u fokusu pažnje. Ipak je ona ta koja će uraditi najteži deo posla. Nju obasipaju komplimentima, donose joj poklone, a ponekad i organizuju specijalne foto sesije u njenu čast.

Gde su muškarci u toj priči? Zar i njima ne treba malo pažnje?

Ispostavilo se da i jači pol može da ima svoje foto sesije nalik onima posvećenim porodiljama. Naravno, pod uslovom da momci imaju adekvatan stomak za tu priliku!

Trend muškaraca koji parodiraju trudnice na fotografijama je započela nemačka pivara Bergedorfer Bier. U veoma originalnoj reklami za svoj proizvod oni su prikazali momke sa pivskim stomacima kako ih dodiruju slično kao što buduće majke maze svoj. Ubrzo se, međutim, pojavilo još nekoliko šaljivdžija koji su iskoristili sličnu ideju u svojim foto sesijama. Pogledajte u našoj galeriji kako su ispale njihove urnebesne fotografije.

Momci kao porodiljeOtvori galeriju
shady-diamond-optical-illusion-cover Optička iluzija: Koje je boje papirni isečak u obliku romba? Srećni par Ova osobina krasi sve srećne parove Pića Šaljiva istina o pićima koja volimo cover www.siouxsiedoll.blogspot.rs i www.baywatch.wikia.com Najgore tetovaže iz devedesetih i dvehiljaditih · · ·