Moschino revija za 2015. proleće/leto
PULS GRADA · moda

Neki su šokirani, a neki uzbuđeni, ali nakon što je prikazana nova kolekcija brenda Moschino, na nedelji mode, nije bilo ravnodušnih. Mnogi se pitaju kako to tvorcu ovog sve-ali-ne-šik brenda polazi za rukom da iz godine u godinu uporno, kao gotovo namerno, uspešno promaši suštinu pop arta.

Njegova prodaja ne opada, bez obzira na krizu i kič koji relativno šarmantno servira, ali dok Jeremy Scott ne odluči da oda male tajne uspešnog poslovanja, možda je vreme da pogledamo čime je to trgovao razmišljajući o sezoni proleće/leto 2015.

Nekada stvari u modnoj industriji nisu previše zabavne, a umeju da postanu i vrlo neukusne, baš kao ovaj šlag i veštačka pena, plastika i plave perike koje vam nisu mogle promaći, ma gde da ste sedeli i u šta god da ste gledali.

Zar vam se ne čini da je televizijski program preplavljen plastičnim lutkama? Kakvo nas proleće očekuje, ako će svaka dama, koja brine o sopstvenom izgledu da ogrne zlatni mantil, ili na glavu stavi frotir sa trešnjama…

Moschino proleće/leto 2015.Otvori galeriju

Ipak neophodno je pohvaliti detalje, torbe, nakit, koji bez obzira na činjenicu da nisu sasvim novi i do sada nikada viđeni, mogu da se nose i nezavisno od ostatka kolekcije koja je može biti pre za maskembal nego li za svaki dan. U svakom slučaju ne libite se da prateći Moschino sugestije sledeće proleće dočekate kao – prava lutkica!


Tutu šeširi Originalni kape i šeširi – obavezan modni detalj ove jeseni Romeo Beckham u reklami za Burberry Romeo Beckham novo lice modne kuće Burberry Berlin Berlin street style: Praktično i nekonvencionalno LEGO Dress 13 Teško da biste ovo nekad obukli · · · ·