Moskva (foto: bored panda)
KULTURA · fotografija

Ako ste bili u prlilici da posetite Moskvu u toku zime uverili ste se u ono što važi kao nepisano pravilo ovog grada- on izgleda čarobno zimi! Kao iz (ruskih) bajki. Ukoliko niste bili, imaćete priliku da se uverite u naše reči u nastavku članka. Predstavićemo vam čarobne fotografije Moskve čija je autorka Kristina Makeeva.

Kristina Makeeva je fotografkinja koja živi u Moskvi i u svom poslednjem projektu je želela da pokaže lepotu grada pred Novu godinu. Kaže da iako su zime u Moskvi zaista hladne, zima je ipak najbolje vreme da se uhvati potpuna čarolija ruske prestonice. Fotografkinja dodaje da potpuno čaroban momenat nastaje kada noću počne da pada sneg a svetla grada su i dalje upaljena. U galeriji se uverite u njene reči i potvrdite svoja saznanja da Moskva zimi izgleda kao iz bajke.

Foto: Kristina MakeevaOtvori galeriju
Potresne fotografije National Geographic Najpotresnije fotografije koje su obeležile 2016. godinu fotke Fotografije uličnih prodavaca iz drugog ugla pegice Prelepi ljudi sa pegicama mladi Kako su izgledali mladi pre sto godina? · ·