mr. bean
U VAZDUHU · društvene mreže

Mr. Bean ima jedno od najsmešnijih lica svih vremena, sa tim bismo lako mogli da se složimo. Činjenica je, godinama nas je zasmejavao, tako da je gotovo nemoguće da se ne nasmejemo kada ga ponovo vidimo. Naravno, jer znamo da će opet da uradi nešto urnebesno.

Postoje glasine da bi Mr. Bean mogao da se vrati na male ekrane, ali to su za sada samo glasine. Ono što znamo je da definitivno ima publiku koja ga čeka. A u prilog tome govori i činjenica da je trenutno glavna zvezda interneta. Presmešna faca Mr. Beana je „fotošopovana“ tako da će vas pošteno nasmejati. Kako bi ovaj komični lik izgledao da je gladijator, Supermen i mnogi drugi likovi iz popularne kulture. Istini za volju, glavni glumac u ovoj zabavi je Photoshop. Rešenja su genijalna. Ulepšajte sebi dan fotografijama koje ćete videti u našoj galeriji.

Mr. Bean i PhotoshopOtvori galeriju
sm Društvene mreže ili realnost: Šta vi birate? Twitter lično Twitter lično: Keeping some kind of record fb Šta Fejsbuk status govori o vama? ig Najbolji Instagram nalozi iz Švedske · ·