shutterstock_433273975_cover
PULS GRADA · lepota

Celulit narušava lep izgled kože preko 90 odsto žena. Tipična mesta na kojima se javlja su bokovi i butine, a može se javiti i na nadlakticama.

Kod žena sa nedovoljno čvrstom kolagenom mrežom, masno tkivo vrši pritisak i prodire u deo kože koji je označen kao dermis, a na površini kože se vide naslage koje zovemo celulit ili „pomorandžina koža‟.

Šta je rešenje za celulit?

Na našem tržištu postoji anticelulit gel (proizvodi ga Hemofarm) Thiomucase® gel koji sadrži efikasan enzim, mukopolisaharidazu, čije je delovanje na celulit dokazano i u kliničkoj praksi. 

Kako Thiomucase gel deluje?

Potkožno vezivno tkivo sačinjeno je od kolagena, elastina i osnovne supstance. U osnovnoj supstanci se zadržava voda i mineralne soli. Thimoucase® gel deluje upravo na osnovnu supstancu i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivije za tečnosti i omogućava se lakša eliminacija nataložene vode, masnoća iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

Thimoucase gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita. Čini kožu zategnutom i čvršćom što je dokazano dugogodišnjom upotrebom u fitness i salonima lepote širom sveta, gde se Thiomucase® koristi kao sastavni deo programa lepote koji obezbeđuje odličan izgled kože.

Thiomucase gel se idealno uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, brzo upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože.

Upotrebom Thiomucase gela dobija se značajno smanjenje obima (bedra, butine, struk), efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita i masnih naslaga.

Ladival Ladival: Medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože cover324 Idealne frizure za letnje dane Na letovanju Kako negovati kožu pre godišnjeg odmora sun care linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: Sun Care proizvodi · ·