muška moda
PULS GRADA · moda

Čini se da postoje određeni delovi garderobe koje ne voli nijedna žena na svetu, pa makar to videla i na najzgodnijem muškarcu na svetu. Da, kao što muškarci smatraju da postoji pravilo kako se žene oblače, tako i žene ne vole da vide određene stvari na muškarcu.

Pa koja je to garderoba koju žene smatraju izrazito ružnom i čak iritantnom?

1. Previše dubok dekolte na majici
Majica s V izrezom zaista može da bude seksi, ali žene smatraju da predubok dekolte deluje vulgarno i jeftino. Tako da, zaboravite na to.

2. Prekratak šorts
Žao nam je, ali nemate više 10 godina. A i budimo realni, dlakave noge na javnom mestu nisu baš nešto što je privlačno. Ako nosite šortseve neka budu ispod kolena, više kao kratke bermude.

3. Majica sa pokušajem duhovite poruke
Ovo jeste najbolji način da privučete pažnju ako želite da vas sve žene zaobilaze. Verujte, žene ne padaju na te fore, koliko god se vama činile smešnim.

4. Japanke
Generalno, van plaže i primorskih gradova leti, i muškarci i žene bi trebalo da zaobilaze ovaj komad obuće. Ovo niko ne voli, a nisu ni zdrave za stopalo! Šta god vi navodili kao plus japanki, jednostavno, ne važi se.

5. Prsluk preko majice
Pa, ako igrate autsajdera u filmu kog svi zezaju, ovo je super autfit. Možda vi mislite da je originalno, ali većini žena je ova kombinacija veoma smešna.

6. Prevelika kopča na kaišu
Kauboju, smiri strasti. Ovo je zaista van trenda već decenijama. Bolje odaberite klasičan kaiš jer on treba da ima samo jednu funkciju- da zadrži vaše pantalone tako da ne spadaju.

7. Prevelika odela
Odelo je jedno od najseksi komada garderobe koje muškarac može da ima. Međutim, žene sigurno neće pasti na odelo u kom izgledate kao kad ste sa 14 godina obukli očevo odelo sa venčanja.

8. Preuske farmerke
Skinny jeans je potpuno u redu, ali kud ste pošli u helankama? Žene ne vide ništa privlačno kada odaberete preuske farmerke.

cq5dam.web.976.603 H&M: Ključni odevni komadi za svakog muškarca Valentinovo-Cheek by Lisca Iz „Lisce“ stižu srca za Dan zaljubljenih coverfashionselection Konkurs za modne dizajnere na 30. Fashion Selectionu patike Cipela nikad dosta ·