c4218de189e6aeaf086acb935cd21642-e1515762521521-1000x500
PULS GRADA · moda

Modni trendovi se brzo smenjuju i ponekad je zaista teško ispratiti promene. Tek što smo zakoračili u novu godinu, iz sveta mode nam već dolaze saveti i preporuke koje komade odeće bi obavezno trebalo da posedujemo.

Većina muškaraca bi rekla da ne prati modu. Njima je važno da se osećaju prijatno i udobno u odeći koju nose. Međutim, ni oni ne mogu da ostanu imuni na trendove koje nam diktiraju poznati svetski brendovi. Momci prate trendove jer ponekad žele da izgledaju stilizovano kako bi uspeli da se dopadnu devojkama. Listu koju smo vam pripremili, i koja pokazuje u kom smeru će se kretati muška moda u 2018. je idealna za svakog običnog momka. Ono što je najvažnije kod mode jeste da se trendovi ne prate slepo, već se prilagođavaju ličnom stilu.

Karirano

Muškarci su i prethodnih godina nosili karirane stvari, Ali ove godine su one osvežene novim i hrabrijim kombinacijama motiva i boja koje su unele svežinu i i osigurale mesto kariranom kao trendu za 2018.

Veliki šal

Šal je i prethodnih godina bio jedan od omiljenih komada odeće u koji su muškaraci bili zaljubljeni. U narednom periodu ova ljubav će se samo povećavati.

Kombinezoni

Leto 2018. će obeležti odeća inspirisana komadima koje nose radnici u fabrikama. Računajte na mnogo zgodnih tela u tesnim gilipterkama, možda…

Prevelika odeća

Veće pantalone i to dramatično veće, ali i ne samo pantalona koje bi lako skliznule bez kaiša, već i jakne, kapute, košulje i druge odevne komade sve češće ćemo viđati na muškarcima. Samo da nešto ne izgube onako uz put…

Kožne pantalone

Serija The Deuce povećala je interesovanje za kožne pantalone i rokerski izgled.

Muške suknje

Još od osamdesetih godina muške suknje pokušavaju da zauzmu svoje mesto u svetu mode. Danas kada se polna ravnopravnost podrazumeva, ovaj komad odeće će lako pronaći put do muških ormana.

Pliš

Pliš je tradicionalno bio rezervisan za večernje sate i svečane trenutke. Ali ove godine izlazi na svetlost dana i možete ga kombinovati sa garderobom za svaki dan. Naravno, ako ste stari dobri dendi, vi ste to nekada već radili!

covermoda Zaboravite na ove komade odeće posle 40. 1229813 Vivijen Vestvud poručila: Nemojte da poginete! _Nude-Wedding-Suits-Are-A-New-Trend-For-The-Most-Daring-Brides- „Gole“ venčanice: Samo za najhrabrije mlade 4-barve-1000x500 4 boje koje dobro stoje svakoj ženi · · ·