Muška moda u Londonu 2016.
U VAZDUHU · trend

Nedelja mode u Londonu 2016. posvećena i namenjena muškoj modi pokazala nam je da se inspiracija može pronaći i u dalekoj prošlosti, pa čak i u literaturi i filmovima. Ovogodišnji utisak jeste da je priča o Velikom Getsbiju bila ključni uzor svim brednovima i kreatorima koji su se predstavili u Londonu, ali to znači da je na muškarcima veliki zadatak da tokom ove godine isprate modne napomene i pokušaju da od sebe naprave džentlmene i gospodu… .

Dvadesete godine prošlog veka i vreme Velikog Getsbija u književnosti je sjajno predstavio Francis Scott Fitzgerald. Njegov junak je složen, a zahvaljujući filmskim ekranizacijama pokazano nam je da ne samo da je Getsbi uspešan i bogat, on je i čovek od besprekornog ukusa. Tako bi trebalo da i muškarci sebe dožive, naravno, biće teško uvesti jedno pravilo koje je za sve isto, a koje glasi – dobar ukus i estetske vrednosti!

Jasno, u 21. veku ne samo da nema gospode, već je pravo pitanje – ima li i muškaraca koji znaju kako se nosi sat na lancu, sako sa dvorednim kopčanjem, marama oko vrata ili u reveru maramica, šešir, kravata, prsluk od tvida i slično.
Ponovo je vreme da nas zapljusne glamurozno razdoblje!

Glavni junak čuvenog romana "Veliki Getsbi" postao je modna ikona i uzorOtvori galeriju
Muška moda 2016. Muške frizure u 2016: Neuredna kosa će biti hit iStock_000003642334_Large Iznajmljeni život Kesić Čemu se smejemo? Najbolji lakovi za nokte za proleće Njih ćemo nositi u rano proleće · · ·