moda
U VAZDUHU · trend

Nekako nam se čini da muška moda ima baš čudnan put. Pojavi se nešto što bude u trendu, zasija punim sjajem, i brzo bude zaboravljeno jer je kažu stručnjaci „isrošeno“. Zato i ne treba da čudi što često imamo utisak da se trendovi u muškoj modi mnogo brže gase nego u ženskoj.

Možda ste već neke stvari izbacili iz svog ormana jer ih, odjednom, niko više ne nosi. Ali, ovaj članak će biti vaš novi vodič kroz trendove za proleće i leto ove godine.

1. High tech sandale
I Prada i Givenchy kažu da će ovakve „svemirske“ sandale biti „in“ ove sezone. Uglavnom su jarkih boja, a kao što se vidi iz priloženog, treba ih nositi sa neobičnim pantalonama. Da li će ovo zaživeti kod nas, videćemo.

2. Kimono
Kimono stil košulje će biti u trendu, a mi moramo da primetimo da čak i ne deluje loše. Možda ovo može da bude prihvatljiv izbor ukoliko poželite da postignete efekat kojim ćete se izdvojiti iz mora drugih, takoreći uniformisanih muškaraca.

3. Bajkerska jakna
Ovo verovatno ne morate da kupujete, samo lepo izvadite iz garderobera. Naravno, patike i farmerke su neizostavni komadi uz ovaj sada već standardno omiljeni komad garderobe.

4. Veoma podvrnute farmerke
Em što će se nositi široke farmerke, em će one biti baš podvnute. Možda će odahnuti oni kojima je dosta uskih farmerki nalik na helanke. I sasvim je prihvatljivo da onaj podvrnuti deo koji se vidi bude druge boje.

5. Espadrile-papuče
Nešto veoma hrabro, mada pomalo i estetski diskutabilno. Poziva na more, i ima taj šmek mediterana, stoga jedva čekamo da vidimo da li će se i kod nas nositi. Možda će samo oni koji ove godine odu na letovanje svoju modu „terati“ tokom godišnjeg odmora…

kosa Top boje kose za ovo proleće peacequarters com Šta će obeležiti 2017. godinu? Nike Air Jordan XII CNY 3 Stiže novi Nike Air Jordan XII cover H&M Studio debituje sa novim “vidi sada – kupi sada” konceptom · · ·