Converse - Reflective Wash
U VAZDUHU · trend

Converse veruje da će oslobađanje stvaralaštva promeniti svet i njihov je glavni cilj da u svemu što rade zapale kreativnost. Chuck Taylor All Star je Converse-ovo prazno platno za stvaralaštvo.

Fanovi starki žele da budu njihove najkreativnije duše i Converse podstiče svoje kupce pružajući im šansu da ispolje svoje ideje.

REFLECTIVE WASH starke, inspirisane urbanim lifestyle-om, blješte u mraku dajući odsjaj koji „bode oči“. Super meka postava od prevrnute kože doprinosi udobnosti, dok print sa „ispranim efektima“ uz patch i pertle čine ove svetlucave starke spremnim za nove avanture.

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective kolekcija kreirana je ‘za više’ starke savršene za noćne avanture koje omogućavaju više istraživanja nakon što sunce zađe. Novi reflektujući materijal sjajno se slaže sa inovativnim dodacima kao što su Nike Lunarlon jastučasti uložak i punjeni neklizajući jezik.

Glavne karakteristike:

Print sa wash efektima koji daju savršenu vidljivost u mraku
Nike Lunarlon jastučasti uložak
Neklizajući jezik i postava od prevrnute kože za dodatnu udobnost.

Vagabond-Beach-Mandala_1024x1024 Vagabond peškiri za plažu: Verni pratioci svih pustolova 13516512_10100158375237080_117705233453180493_n cover Girl Gone International – Destinacija Beograd Nike Pegasus 92 Nike Air Pegasus ’92 „Olympic“ – povratak u Barselonu Moda za letnje veče Večernja letnja garderoba · ·