Naočare za muškarce
PULS GRADA · lepota

Muškarci su ubeđeni da sitnice poput naočara za sunce ili kaiša mogu da se nose godinama bez potrebe zamene. Kada jednom pronađu nešto što im se dopada teško se lišavaju toga, no, možda bi o takvim stavovima trebalo dva puta razmisliti.

Ako je jedan američki predsednik sebi mogao da dozvoli otvoreni flert sa modnim dodacima i uživanje u tome, pa možete i vi, i to bez griže savesti. Ne morate kao žene da gomilate nepotrebne sitnice, ali za dobre naočare za sunce, pa i nekoliko pari, nemojte biti štedljivi, a evo kako da ih odaberete…

Možete čitati i sto vodiča koji vam u pet koraka pomažu da odaberete idealan oblik naočara za sunce, ali dok ne probate makar tri para, teško da ćete znati koje vam najbolje stoje. I to vam je ono staro dobro pravilo o odnosu prakse i teorije, tako da bi valjalo da zaboravite na online kupovinu, naročito ako pre toga niste dobro promislili. U slučaju da imate dres kod na poslu a da se privatno oblačite mnogo ležernije morate da znate jedno važno pravilo – ili ćete se namučiti da pronađete jedne naočare koje vam odgovaraju uz sve odevne kombinacije, ili ćete se odlučiti za nekoliko pari.

Ako ste od naših saveta ostali bez inspiracije i daha, neka vam stari šarmeri na fotografijama u našoj galeriji pokažu u kom bi to pravcu trebalo da idu vaša modna stremljenja.

Alex Turner - iz vodiča za rokereOtvori galeriju
cover Greške u šminkanju koje morate da izbegnete Sajam kozmetike Dodir Pariza: 27. Sajam kozmetike Batiste suvi šampon Batiste: Kako da vam kosa uvek izgleda čisto Koozmetik PR_City Magazine_april 142 - Web 1 Prirodna Koozmetik nega · · · ·