check-this-list-of-things-men-think-are-attractive-but-arent-are-you-guilty-of-any-1122x748
U VAZDUHU · urban flash

…ali se grdno varaju. Kako i vi ne biste ušli u istu zamku i nenamerno ostavili loš utisak kod dama, preporučujemo vam da obratite pažnju na našu listu od 7 muških zabluda koje će vas definitivno ometi u nastojanju da se zbližite sa devojkama na koje ste bacili oko.

1. Razmetanje novcem

Nemojte da nas shvatite pogrešno. Devojke nemaju ništa protiv momaka koji dobro zarađuju, ali ako tokom prvog sastanka gledate da što više potrošite novca i pokažete koliko ste bogati, izgledaćete plitko i dosadno u njihovim očima.

2. Pričanje loših stvari o bivšoj devojci

Iako mislite da ćete ovako dokazati svoju privrženost trenutnoj devojci, ništa nije dalje od istine. Kada ona primeti kako se vi izražavate o ženi s kojom ste svojevremeno bili bliski, oktrivate njene tajne bez ustručavanja i nemate lepu reč za nju, neće joj biti teško da sebe zamisli u istoj ulozi u budućnosti, a siguri smo da vam nije bila namera da posumnja u vašu zainteresovanost i ljubav.

3. Preterivanje u nanošenju parfema

Ako ne želite da se vaša draga onesvesti tokom izlaska sa vama, ne stavljajte previše mirisa na sebe. Ovo je klasična greška momaka koji su nesigurni ili prosto nemaju iskustva sa parfemima, jer ih, kao i većina muškaraca, nanonese samo u retkim prilikama.

4. Slanje fotografija svojih genitalija

Postoji razlog zašto žene uglavnom žmure tokom vođenja ljubavi. To što je za vas velika stimulacija gledanje ženskog tela, ne znači da i žene jednako uživaju u vašem telu, pogotovu kada im iz vedra neba pošaljete slike baš TOG dela tela.

5. Pričanje bebi glasom

Mislili smo da postoji konsenzus da je pričanje bebi glasom nedupustivo za oba pola, osim, naravno, u slučaju da smo u prisustvu beba, međutim, izgleda da neki momci i dalje padaju na ovom ispitu.

6. Bezobrazno ponašanje prema ljudima u uslužnim delatnostima

Ako ste neljubazni prema konobarima u njenom prisustvu nećete je impresionirati svojom direktnošću i agresivnošću. Devojke vole da ih poštujete, ali i druge ljude iz okruženja, posebno one kojima je posao dovoljno težak i bez vaših pridika i nadmenosti.

7. Ulaženje u kavgu sa drugim muškarcima zbog glupih razloga

Žene vole da stanete u njihovu zaštitu i ako treba posegnete za pesnicama da bi odbranili njihovu čast. S druge strane, nasilno sukobljavanje sa drugima oko sitnica pokazuje vašu nezrelost i nedostatak samokontrole.

Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru Muškarci i žene Laži koje devojke konstantno govore momcima hqdefaultcover Sve o mišićima u sjajnom animiranom TED videu · · · ·