moda
U VAZDUHU · trend

Trendovi se menjaju. Zbog nekih nam je drago što su otišli u zaborav, za druge se nadamo da će se vratiti. Naravno, ne morate uopšte pratiti modne trendove, ali nije loše znati šta se to nosi koje sezone. Barem da se ne iznenadite kada vidite da su svi obučeni isto.

Kada je muška moda u pitanju, čini nam se da su kritičari uvek oštriji tu nego što je to slučaj kod „ženskih trendova“. Promene su česte, među trendovima ima i onih koji teško ili nikako ne zažive, a modna industrija nemilosrdno očekuje da će svaka ideja mnogostruko uvećati kapital, a kada se to ne desi, odeća i trendovi idu na rasprodaju i još brže u zaborav. Sada je vreme da vam otkrijemo na šta od garderobe je potrebno da zauvek zaboravite

1. Uske farmerke
Ovo će zaista obradovati mnoge. Pogotovo one koji su se pitali kako da nađu svoj broj farmerki kada su sve preuske. Kao da su krojene i šivene za decu. Ali, biće i onih koje ova vest neće obradovati.

2. Jakne sa printom
Opet su imale svojih pet minuta i opet odlaze na odmor, ili u zimski san. Ali, sigurno je da će za koju godinu opet biti u modi, pa vam zato savetujemo da sačuvate jaknu koju imate.

3. Odeća boje kože
Ova boja je harala i modnim metropolama i seoskim putevima, svako je imao svoj komadić trendi boje, a Yeezy je krivac za to. Čak i nije bilo toliko loše, mora se priznati. Na neko vreme. Na duže staze zaista deluje malo bolesno. Zato, zbogom dosadna bojo, hoćemo nešto veselo ili makar živo!

4. Preširoke nogavice
Ovo nije bio trebd kojem su se mnogi radovali, na protiv. Oni puniji ljudi su izbegavali ovu formu, dok su oni lepo građeni muškarci imali problem sa širokim nogavicama, jer su umele da im smetaju pri hodanju. A i bilo je teško za kombinovanje. Kakvu obuću odabrati i u kojoj prilici ih nositi? Neka idu u prošlost ponovo.

5. Kravate
Bile su baš aktuelne nekoliko sezona, ali vreme je da se kravata okači o onaj specijalizovani mini čiviluk u samom ormanu, Barem na neko vreme. Možete razmisliti o kimono košuljama, ili džemeprima ispod kojih se vidi kragna košulje kao alternativno rešenje za kravatu. Kad malo bolje razmislite, verovatno vam i neće toliko nedostajati.

moda Muška moda za proleće/leto 2017. kosa Top boje kose za ovo proleće peacequarters com Šta će obeležiti 2017. godinu? Nike Air Jordan XII CNY 3 Stiže novi Nike Air Jordan XII ·