frizure
U VAZDUHU · trend

Postoje trendovi na kojima smo iskreno zahvalni onima koji su ih postavili ili proslavili, ali postoje i oni za koje smo jedva čekali da nestanu iz svere poželjnog. Bilo da je u pitanju način oblačenja, češljanja, šminkanja, šišanja… Nekako, nije sve što je u trendu baš lako „svariti“.

Recimo, svi želimo da zaboravimo muške pletenice (man braid). Ako niste sigurni kakvo je to čudo, pogledajte ovde. Čini se da je ovo najgora frizura za muškarce koja je ikad postojala. U stopu je prati starija sestra man bun. Svi se sećate kakvo ludilo je bilo ova frizura, ali srećom i njeno vreme je prošlo.

Ne želimo nikada više da vidimo ni frizuru koju bismo najbliže odredili kao Princ Valijant. Sigurno znate koja je ovo frizura, niste mogli da je omašite.

Kosa kao zavesa, ili potpuni nemar na glavi. Dozvolite da vam kažemo, ovo vreme bunta je kratko trajalo i još brže prošlo. Ako imate ovakvu frizuru, čini se da ste se zaglavili u prošlosti. I nemojte se izneaditi ako muzej bude zvao da mu vratite postavku.

Srećom, šiljci od kose su prošlost. Otprilike, izumrli su sa dinosaurusima i hvala im na tome. Jezivo su izgledali masni od preparata za kosu i još u kombinaciji sa malo raskopčanom košuljom.

Dugokosi ćelavci su misterija univezuma. Kao kada bi žena obrijala jednu nogu a drugu ne. Ali, muškarce ništa ne zaustavlja da tamo gde nemaju kosu nemaju, a gde imaju imaju do poda.

Emo likovi su jedno vreme svojim sentiš šiškama lomili srca nežnih devojčica. Još ako su svirali Krivo je more na hodniku hotela tokom ekskurzije, jasno vam je zašto ne želimo nikada više da vidimo nijednog emo lika.

torbe Torbe koje ćemo nositi sledećeg proleća džemperi Novogodišnji džemperi cover Pliš: Materijal za sva vremena Reebok Classic Pokažite talenat stiliste i osvojite Reebok Classic patike