page-cover
PULS GRADA · lepota

Žene nisu mnogo izbirljive kada su u pitanju muške frizure. One ne očekuju od vas da vodite previše računa o izgledu kose. Dovoljno je da je redovno perete i povremeno skratite, i vaša lepša polovina će biti zadovoljna.

Eksperimentisanje s kosom i ekstravagantne frizure ne dolaze obzir.

Mnogim muškarcima polazi za rukom da nose originalne frizure, ali za većinu je bolje da se drži konzervativnog stila. Uostalom, da li ste čuli da je neka žena ikada ostavila muškarca jer se nije izdvajao svojom frizurom? Naravno da niste!

I pored toga, mnogi muškarci i dalje ne znaju da pogode šta dame vole i biraju frizure koje nikada nisu i neće izgledati dobro kao što su čuveni mullet, pečurka sa razdeljkom na sredini ili gelom zalizana kosa u stilu Mijata i Pantele. Suviše je mnogo frizura koje vam mogu dobro stajati, ali sledeće prikazane u našoj galeriji svakako nisu među njima. Zapamtite ih dobro i ne dozvolite da vas frizer ubedi da „možda i nisu tako loše“.

Muške frizure koje žene ne mogu da smisleOtvori galeriju
collage 3 frizure za mokru kosu koje možete napraviti dok spavate Mesmerie oglas 200x270cm-1 VACUSLIM 48: Rešite se i kilograma i celulita cover Hvala kozmetika: Biti jedno s prirodom photo-1487412912498-0447578fcca8 Kako da vam šminka traje ceo dan ·