Muška moda 2016.
U VAZDUHU · trend

Dragi muškarci, vreme je da češalj „obesite o klin“, a da zalihe gelova, voska i drugih sredstava za ulepšavanje i „umirivanje“ kose odložite za neku drugu godinu ili sezonu, pošto su se modni gurui dogovorili, da tokom 2016. muške frizure budu neobuzdane, divlje i posve prirodne.
Stručnjaci za lepotu i negu u okviru muške mode, smatraju da će 2016. godina ostati zapamćena po neurednoj kosi, koja bi uz svu tu razbašurenost trebalo da bude i blago vlažna, ili da ostavlja takav utisak, baš kao da ste se vratili sa plaže, ili da vam je bliski rođak Neptun!

Prirodan sjaj i neuredna kosa, sasvim sigurno ne znače i prljava kosa, ili potenciranje zanemarivanja higijenskih navika, ali to znači da smanjite broj minuta provedenih u kupatilu, naročito u slučaju ako ste u tome nekada preterivali. Stručnjaci iz čuvenih modnih salona kažu da bi svojom frizurom u svakoj prilici trebalo da poručite sledeće – probudio sam se na brzinu, i nisam stigao da se očešljam, ali nema veze, znam da sam seksi!

U svakom slučaju, čini se da se muškarcima, makar kada su trendovi u pitanju, ova godina baš posrećila – nikad manje uloženog napora, a nikada više srećnih dana u kojima izgledate dobro, a tako se i osećate.

Manje češljanja i više razbarušenostiOtvori galeriju
iStock_000003642334_Large Iznajmljeni život Kesić Čemu se smejemo? Najbolji lakovi za nokte za proleće Njih ćemo nositi u rano proleće Trendovi u 2016. Trendovi na Pinterestu koji će vas opčiniti u 2016. · · · ·