frizure
PULS GRADA · lepota

Skoro smo sigurni, na listi novogodišnjih odluka našla se i nova frizura? To je nekako prva stvar koju ljudi žele da promene. Pa, ako smo u pravu, pogledajte prvo koje će frizure biti u trendu ove godine, pa pravac kod frizera.

Da pogledamo kojih su to 5 frizura za muškarce koje će svi nositi ove godine.

Šiške se vraćaju u modu
Ova frizura vam omogućava nekoliko dužina i nekoliko načina da je nosite. Možete da birate da li ćete nositi duže šiške ili kosu sa strane, da li ćete pustiti da kosa prirodno pada ili ćete je malo više zalizati. Ako se odlučite za ovo drugo, preporučuje se sprej za kosu.

Vojnička frizura
Čini se da vojska ima sve više uticaja na modnu pistu i nije čudo što će se „useliti“ u frizerske salone. Ovo sigurno znate, nešto duže na vrhu glave a što je moguće kraće ostatak kose.

Zalizana kosa
Možete da negodujete, ali zalizano se vraća u modu. Čak ovu frizuru predviđaju kao onu koja će pokoriti 2017. godinu. Da biste postigli pravi izgled potreban vam je dobar gel, a ova frizura je idealna i za kancelariju i za podijum.

Lokne
Dakle, ove će godine tekstura kose biti u centru pažnje! Da biste postigli što bolji izgled lokni treba da naprskate kosu slanom vodom i ostavite je da se osuši prirodno.

Neuredna i raštrkana
Dakle, neuredna frizura je našla svoje mesto ove godine i čini se da ćemo je viđati na svakom koraku. Ako svakako imate problem, ili ne volite da se češljate, ovo će biti najbolje rešenje za vašu muku.

poznati One su šetale crvenim tepihom bez šminke Najzgodniji muškarci Oni će biti najzgodniji muškarci u 2017. lepota Najlepše žene 21. veka plejboj Plejbojeve zečice decenijama kasnije · ·