Meggins
PULS GRADA · moda · U VAZDUHU · urban flash

Dizajneri Luke Shipley i Tom Hunt lansirali su sTitch Leggings 2012. godine sa željom da pokažu kako i likra može biti muževna, a dok je prethodne godine njihova ideja bila ismejana, čini se da će ove postati najveći hit sezone.

Ovaj pomalo ekstravagantan komad odeće za muškarce koji je do nedavno bio apsolutni modni neuspeh, uočen je već na zvezdama kao što su Russell Brand i Lenny Kravitz.

Shipley i Hunt, britanski dizajnerski duo, upravo su i bili inspirisani trendovima poznatih kada su odlučili da ispitaju – a naposletku i dokažu – da bi muškarci trebalo da nose šta žele, a ne ono što se od njih očekuje, te da su im helanke apsolutno dozvoljene ukoliko se u njima osećaju ležerno.

Dizajneri tvrde da su takozvane meggings komad odeće koji logično sledi iz uskih muških farmerki, a njihova sTitch Leggings kolekcija sadrži niz modela koji su predviđeni za različite prilike i delove dana, od komotnih do elegantnih. Planirano je da meggings koštaju svega 25 funti, a ideja je da se naprave u više boja i stilski različitih dezena. Premda po ceni pristupačan, pitamo se da li će ovaj modni detalj poznatih uspeti da zaživi i na ulicama.

Bojana Jovanović Najzanimljivije revije sa 35. Beogradske nedelje mode Kate Moss Nova kolekcija Kate Moss za brend Tophsop Teheran stil Teheran: Ulična moda BFW Street Style - Manekeni off duty Belgrade Fashion Week Street Style · · · · ·