Muškarci kao muze
PULS GRADA · lepota

Nekako je uloga muze, ta večita inspiracija velikim umovima uvek bivala poverena ženi, istina je, sama reč muza ženskog je roda pa vam je verovatno sasvim prikladno da stvari ostanu kakve su i do sada bile. Međutim, 21. vek poznaje nešto čega ranije možda nije bilo, ili nije bilo toliko popularno da bismo o tome pisali. Modne muze su sasvim specifična vrsta tog kružoka lepih i inspirativnih, i naravno, takvi povremeno posluže da neki kreator osmisli novu kolekciju za predstojeću sezonu i tako redom.

Nemojte reći da ste u šoku! Ali svako ima svoju šoljicu čaja, za Alfreda Hitchcocka su to bile plavuše, za Picassa žene (kao takve), a u modnom svetu to su različiti već uspešni ljudi u poslovima kojima se inače bave, ali koji imaju dovoljno samopouzdanja, ležernosti, ponešto od karakterističnog stila, da svakako mogu biti muze onima koji još uvek nisu sigurni kako se te stvari rade.

U modi su česte podele na za i protiv, a vi zauzmite neutralnu poziciju – recite da je to stvar ukusa i modni stil birajte sami, a muzu pronađite u drugim sferama života.

Avan Jogia - inspiracija kreatorima marama i ešarpi, šalova i šarenih košuljaOtvori galeriju
Prirodni proizvodi Pet prirodnih proizvoda za negu lica Kozmetika Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ Photo of beautiful woman with magnificent hair 7 stvari zbog kojih vaša kosa pati L'Occitane L’Occitane: Provansalska kozmetika ponovo u Srbiji · · ·