mm
U VAZDUHU · trend

Da, dobro ste pročitali. Zaboravite na tuširanje i umivanje kao na nešto što se svakog dana radi. Slobodno idite napolje pored neke zgrade koja se gradi i „nakupite se“ prašine, pošto će prljavo lice biti u trendu ove godine!

Ne izmišljamo, manekeni na pistama hodaju prljavog lica. Ovo je možda i nastalo kao direktan nastavak haotičnih frizura i veštačkog znoja koji su dominirali u 2016. godini. Ali, malo nam je nestvarno da muškarci idu okolo prljavi.
Ovaj trend se pojavio u novembru prošle godine na Londonskoj nedelji mode, koja jeste poznata po svojim neobičnim i inovativnim stilovima. Naravno, manekeni su na pisti bili našminkani, nisu zaista mesec-dva jurcali po prljavštini bez umivanja.

Inspiracija je nađena u načinu života i izgledu britanskog muškarca devedesetih godina. On provodi ceo dan na poslu, a zatim ode u bar gde ostaje i pije do ranih jutarnjih časova. Pojava takvog muškarca se sastoji od prljavštine na licu, masne kose i masne kože. Možda je sada jasnije odakle ideja za ovako nešto.

Prljavo lice u trendu 2017. godineOtvori galeriju
Šminka u 2017. Trendovi u šminkanju koje bi trebalo da probate u 2017. trend U trendu 2017. godine 66[1] cover Ušuškajte se moda Top 5 modnih trendova za 2017. · ·