Muška moda u 2015.
PULS GRADA · moda

Nova godina će doneti i nove trendove, kako u ženskoj, tako i u muškoj modi. Verovatno će se veliki broj saveta o odevanju promeniti u nekom obliku, možda će se nositi džemperi popularne masala boje, ili će umesto jednobojne kape kreatori predlagati višebojne, ali zimsko vreme ne ostavlja previše slobode u kreiranju. Zato je tu leto, i sve oči će za koji mesec biti uprte u pravcu saveta za jednu novu i topliju sezonu – leto 2015.

Prognoze modnih trendova koje već tradicionalno idu nekoliko meseci unapred savetuje da se tokom hladnih dana muškarci odluče za kombinaciju elegantnog i toplog. Tokom praznika je ok zameniti kravatu leptir mašnom zanimljivog dezena, a konkretan predlog ide u pravcu Jamesa Bonda kao inspiracije. Umesto crne, izaberite crvenu jaknu, ili neku drugu, ali obavezno jarku boju.

U prolećnim mesecima crno odlazi u prošlost, a idealna zamena je plava boja, u svim svojim varijacijama. Kako bismo vas ohrabrili, dovoljno je da vam kažemo da ovoj boji nisu odolele ni čuvene modne kuće poput Diora.

Moderne patike ostaju u trendu i u 2015. Godini, a šarene i fluorescentne boje zamenjene su jednostavnom belom, koja pruža minimalistički izgled. Obzirom da boja nije dominantna akcenat je na obliku i dizajnu. Favorit za predstojeću sezonu su klasične „italijanske“ cipele – dakle, kvalitet, udobnost, prirodni materijali i jednostavnost.

Ruksak je dugo bio namenjen samo učenicima i njihovim knjigama, ali, modni dizajneri su uz pomoć različitih materijala, boja i malo redizajna pretvorili ranac u pravi modni hit naredne sezone. Izgledaćete kao da ste pošli na produženi vikend u neku od evropskih metropola, a možda ste samo planirali na bazen ili u teretanu, nema veze dokle god je sa ukusom.

Najpoznatije modne kampanje u 2014. Najbolji kratki modni filmovi tokom 2014. godine Modeli koji žive Barbie lutke – oživele žrtve mode Muškarci Najgori modni trendovi za muškarce Kim i Kanye za Balmain Kim Kardashian i Kanye West su nova lica modne kuće Balmain · ·