sladoled
U VAZDUHU · urban flash

Čini se da se snovi ostvaruju. U Njujorku će od avgusta biti otvoren muzej sladoleda! Sad ni klincima odlazak u muzej neće biti dosadan. Muzej će raditi svakog radnog dana od 11 do 21h a nedeljom do 20h. Pojedinačna karta će koštati 18 dolara i dobijaće se jedan sladoled uz nju, a ulaz za dvoje je 12 dolara.

Ko nije kao dete, a neki i sad, maštao o tome da postoji muzej sladoleda. Koliko je to kul! I još možeš da ližeš sladoled dok gledaš sladoled, to se zove uživanje u umetnosti. Njujork će 29.jula dobiti muzej sladoleda  gde će jedan deo izložbe biti posvećen umetnicima koji su bili inspirisani sladoledom.

Muzej je već krenuo sa veoma dobrom promocijom postavke, to se može videti na njihovom Instagram nalogu. Jedna od ideja jeste da izložba delom postane i interaktivna, naravno, zahvaljujući Instagramu i ostalim društvenim mrežama. Zvanični hešteg je #museumoficecream a u našoj galeriji možete pogledati odlične fotografije ovog sjajnog muzeja.

@museumoficecreamOtvori galeriju

Ako ste u Njujorku tokom avgusta, morate posetiti ovaj muzej. To je ostvarenje snova iz detinjstva!

GoT Svaka epizoda šeste sezone „Game of Thrones“ kroz gifove keri Stvari koje nas je Keri Bredšo slagala DNK putovanje Svi smo mi samo Zemljani isti Poznati parovi koji se isto oblače · ·