Muževno lice joge
PULS GRADA · sport&rekreacija

Do pre nekoliko godina mogli ste da upadnete u problem kada biste svom muškarcu rekli da idete na jogu, jer njihova interesovanja na polju ove discipline idu veoma plitko – to je mesto na kojem mnogo žena u helankama zauzima seksi i privlačne poze. Ipak, joga nije veština ili vid rekreacije u kojem pravilo pristupa imaju samo žene, na protiv.

Joga se savetuje svim ljudima, pre svega onima koji rade naporan, stresan posao svakoga dana i verovatno se slabo kreću, pa njihova kičma prva strada. Imajući u vidu svakodnevicu, jogom bi trebalo da se bavi mnogo više ljudi nego što je to danas slučaj u Srbiji, ali i u svetu.

U SAD-u je popularizacija joge počela da se sprovodi na različite načine, a fotograf Amy Goalen je odlučila da napravi knjigu pod nazivom Inside the Warrior koja će sadržati mnogobrojne fotografije i intervjue sa muškarcima koji se bave jogom. Goalenova je spremila i kalendar Yoga Men 2015 Calendar koji bi verovatno svaka devojka volela da ima u radnoj sobi, sve i da je ne zanima koji je dan, mesec ili godina.

Inside the Warrior - joga za prave muškarceOtvori galeriju
7 ekstremnih sportova 7 ekstremnih sportova za koje ranije niste čuli Sportska oprema Sportska oprema – u šta vredi ulagati Kritična masa Biciklizam: Potrebna kritična masa 10 legendarnih golova 10 neverovatnih golova datih sa pola terena · · ·