Ti samo budi lepa
U VAZDUHU · pop trash

Manekenke se često zabavljaju sa poznatima, češće sa sportistima, glumcima ili rokerima nego sa kolegama iz posla, kuvarima ili instruktorima joge i pilatesa. Čini se da deliti ista interesovanja nije osnovni prioritet pri odabiru partnera, sa jedne, dok sa druge strane činjenica da se od ’70-ih do danas statistički gledano najveći broj manekenki zabavlja sa muzičarima vodi priču u sasvim drugom pravcu. Možda one vole da đuskaju, a oni pored dobre muzike i lepih gitara vole još po nešto lepo, a možda je svaka ljubavna priča za sebe, tek vredelo bi pogledati koji su muzičari „maznuli“ koju lepoticu.

Nije retkost da se dobar deo njih smiri i skrasi uz dugonoge lepotice sa naslovnih strana. Neki provedu po trideset i više godina u braku sa manekenkama, i čini se da su u tim zajednicama baš svi zadovoljni. Ona putuje, šeta se po modnim pistama, ide na pilates i masažu, a on je na turneji tri meseca, onda u studiju još dva, a u pauzi između dva snimljena albuma ljubav ponovo procveta – Divine Idylle, što bi rekla Vanessa Paradis.

Ko su najpoznatiji muzičko-manekenski parovi, saznajte u našoj galeriji:

Albert Hammond Jr. & Agyness DeynOtvori galeriju
Beogradski splavovi Splavanje drugim sredstvima Boris i Doris Bizetić „Trash soundtrack“ za ljubavne patnje Svadbarski DJ Tema: Svadbarski DJ Sladak život Slučaj B92 i “Sladak život”