o-FREDDIE-MERCURY-MOVIE-facebook
KULTURA · muzika

Skoro dve i po decenije od kad je Fredi Merkjuri preminuo od posledica AIDS, red je da se prisetimo i njegove nejake solo karijere koju je ekscesno negovao uz dominantnu karijeru sa Queen.

Negde posle albuma Works, koji je samo učvrstio Queen na pijedestalu najvećeg benda osamdesetih, što je pokazao i koncert na Live Aidu 1985, Fredi izdaje solo album Mr Bad Guy s paušalnim singlom I Was Born to Love You, međutim, pravi uspeh stiže takođe solo singlom Great Pretender, a onda i duetom s Monserat Kabalje Barcelona, koja je poslala nezvanična himna Olimpijskih igara u ovom gradu 1990. Ovaj dupli CD donosi sve njegove singlove plus B strane i remikse, znači, sve što bi svaki obožavalac ovog dekadentnog pevača želeo da ima.

Nezni Dalibor _Studio6 Novi singl i koncert „Nežnog Dalibora“ Bad Copy- Bad Copy, Who See i KrankenŠvester spremaju haos JW_artwork433 cover Muzička recenzija: Jack White „Acoustic Recordings 1998−2016“ (Lampshade media) 18ChristinaBranco-4 Jedna od najtraženijih portugalskih diva stiže u Beograd · · ·