call_me_by_your_name_soundtrack_Enfilme_cover
KULTURA · muzika

Svako kome se bude dopao ovaj fražilni bedeker od filma, moći će i da legalno poseduje CD s izvanrednom i gotovo nepoznatom muzikom, pretežno preuzetom iz opskuriteta osamdesetih.

Pored raskošnog talenta Rjuičija Sakamotoa i nekih delova koje je uradio za Ošimin „Srećan Božić, gospodine Lorens“ tu je i noseća pesma saundtreka, nežna „Mistery of Love“ Sufjana Stivensa.

Naravno, boje besprekornog kiča brane Đorđo Moroder i Džo Espozito, preuzeti sa saundtreka za Flashdance, Lady Lady Lady.

Kao da se osećaju naramenice i grejači za noge. Opet, s druge strane, potpuno zaboravljeni The Psychodelic Furs s Love My Way vraćaju dignitet britanskom indi popu s početka najšarenije dekade XX veka.

Kad svemu dodamo i Franka Batijatija, zvezdu Sanrema i Evrovizije iz epohe, a onda i još neke italijanske bisere, dobijamo i te kako bizarno okruženje za ovaj obožavani ljubić o odrastanju i polnom identitetu.

GuitarArtFestival2018 Guitar Art festival: Koncert portugalske dive Dulse Ponteš Gift svira Bowie-a GIFT svira Bouvija u Božidarcu Brits nagrade-cover Muzika „selfi“ generacije je JA, JA, JA! Goblini Goblini se vraćaju koncertnim aktivnostima ·