Vintage posteri savremenih muzičkih zvezda
PULS GRADA · dizajn

Dizajner iz Pariza, David Redon, autor je ove zabavne i dopadljive kolekcije koja savremene i kultne muzičke zvezde duhovito smešta u starinske reklamne postere.

Naslovljena Ads Libitum, ova interesantna kolekcija sastoji se iz niza retro postera u koje su vešto fotošopirane poznate i kultne muzičke zvezde. Od Daft Punka i Kanye Westa, pa sve do Arethe Franklin i Nirvane – dizajner David Gordon uspeo je da napravi sjajnu paralelu između moderne i vintage pop kulture birajući umetnike koji su svoj imidž izgradili isto onoliko pažljivo koliko i stari brendovi na reklamnim posterima. U našoj galeriji možete pogledati kako bi se Snoop Dogg ili Michael Jackson uklopili u stare oglase za kolonjske vode, kazina ili sladoledžinice.

2PacOtvori galeriju
Mikser Design Market “Mikser Design Market: Green Edition” u nedelju u Mikser Houseu School of Visual Arts “Slike iz podzemne” u Knez Mihailovoj ulici Starry Light Lampa koja donosi zvezdano nebo u vašu sobu Converse Photo Clash Završen prvi Converse Photo Clash · · · · · · ·