island
U VAZDUHU · svet

Zaista svašta postoji na ovom svetu. Pomalo je tužno što je gotovo pa izvesno da nećemo sve stvari za života uspeti da vidimo i obiđemo. Tako se u „The Icelandic Phallological Museum“, koje se kao što mu i ime kaže nalazi na Islandu, nalazi kolekcija od preko 200 penisa koji pripadaju različitim kopnenim i morskim životinjama koje vekovima žive na Islandu.

Ovde se nalazi 56 primeraka penisa koji pripadaju različitm vrstama kitova, jedan penis polarnog medveda, tu su i penisi morževa i raznih drugih životinjskih vrsta, ali i penisi homosapiensa. Nemojte misliti da je ovih preko 200 komada penisa mala brojka. Ionako veličina nije bitna, zar ne?
Važno je napomenuti da je veći deo kolekcije dobijen je od donatora.

Kako je putovanje na Island postalo popularno u Srbiji, možete i ovaj muzej staviti na listu onih koje treba posetiti. Definitivno je čudno, ali je i jedinstveno. Zamislite samo, vratite se sa putovanja i namerno ljudima pokažete fotografiju pesnisa, ili napravite čitav album koji podelite sa drugima na FB-u! Jer, oni su sada umetnost.

The Icelandic Phallological Museum Otvori galeriju
Gornje Podunavlje (3) Od sad „Evropski Amazon“ možete posetiti iz svog dnevnog boravka jb Bliznakinje koje su postale poznate zbog svoje kose Sat za našu planetu 2016. - Skupština grada Beograda WWF poziva sve gradove da se uključe u jubilarni „Sat za našu planetu“ Automatski nacrt Kako je lep svet u kom živimo! · · · ·