CityMagazine-Beosport-19-02 NA-KD3
PULS GRADA · shopping

NA-KD je jedan od brendova koji poslednjih godina beleži najbrži rast i razvoj u oblasti instant kežual modne industrije. NA-KD modeli prate savremene svetske trendove u svakom trenutku, istovremeno vodeći računa o potrebama i željama kupaca, i sve to uz pristupačne cene prihvatljive za sve društvene slojeve.

Upravo je ta kombinacija, uz sposobnost munjevite reakcije na sve promene i aktuelnosti na modnom tržištu, dovela do vrtoglavog globalnog uspeha ovog brenda u jako kratkom vremenskom periodu. Zato i ne čudi što su se mnoge uticajne i poznate ličnosti opredelile upravo za ovaj brend. Modele brenda NA-KD u našoj zemlji možete pronaći u svim Beosport prodavnicama u najpoznatim tržnim centrima u Beogradu i Novom Sadu, gde vas očekuje veliki izbor casual i streetwear ženske odeće i aksesoara koji oslikava najaktuelnije modne trendove za sve prilike.

U galeriji u nastavku možete pogledati neke od komada iz nove kolekcije za proleće/leto 2019, dok celu kolekciju možete pogledati na veb-sajtu Beosporta.

NA-KD kolekcija za proleće/leto 2019Otvori galeriju
BeFunky-collage (1) Nova ženska Desigual kolekcija za proleće/leto 2019 – „Oboji me“ 09 U susret proleću u Šoping centru Kragujevac Plaza BeFunky-collage (1) MANGO kampanja za sezonu proleće/leto 19 ističe značaj kulture za zajednicu Camper_SS19_Campaign_Courb Camper kampanja za sezonu proleće/leto 2019 · ·