filmovi
KULTURA · film/TV

Od one čuvene „Muškarci ne plaču“ često ne može da se živi, pa je sigurno da su i naučnici koji su sproveli istraživanje na temu filmova na koje muškarci plaču bili iznenađeni kada su zapravo dobili spisak ostvarenja koja „dečake“ širom sveta teraju na prolivanje suza.

Da, i muškarci osete onu grudvu u stomaku kada gledaju tužne filmove i puste suzu. Jeste, dosta je bilo pretvaranja da suze nisu za muškarce. Naučnici su ustanovili čak i koji su to filmovi na koje muškarci plaču.

Crouching Tiger, Hidden Dragon je definitivno film koji se našao na listi onih koji su otopili ledena muška srca. Nisu baš ponosni na to, ali to je činjenica.

The Force Awakens je toliko očigledno nešto bez čega ova lista nije mogla da prođe. I ako vam neki muškarac kaže da nije zaplakao uz ovaj film, znajte, laže.

Good Will Hunting je muški emotivni pandan filmu Gone with the Wind. Verovatno im je lako da se poistovete sa glavnim junakom. A i tu je savršeni Robin Williams koji je nekako uvek uspevao da izmami emocije muškarcima.

The Time Traveler’s Wife je možda iznenađenje na ovoj listi, ali muškarci rekoše da su zaplakali uz njega. Verovatno budi njihovu romantičnu stranu koju su tako naučeni da kriju da se ni ne primećuje da je imaju.

The Truman Show je definitvno jedan od najčešćih odgovora na pitanje uz koje filmove muškarci plaču. Možda ih baš ovo ostvarenje podseća na to da svet često nije onakav kakvim ga zamišljaju. Da je sve jedna velika distopija, a tu je i Jim Carrey, glumac koji je mnogim muškarcima bio heroj u detinjstvu.

The Rugrats Movie je na prvom mestu filmova uz koje su muškarci plakali. Pojedinci su čak rekli da su plakali svaki put kada bi se setili ovog crtaća. A i mnogi od njih proklinju momenat kada su rešili da po prvi put pogledaju ovaj animirani film.

glumci Oni su započeli svoju karijeru u filmovima za odrasle igla Premijera komedije „Igla ispod praga“ u Sava centru filmovi Pregled bioskopskog repertoara: Dolazi zima, duga i hladna Game of thrones 2 HBO GO u Telenoru uz junake „Igre prestola“ · ·