gargojl
U VAZDUHU · urban flash

Međunarodni aerodrom u Denveru tokom godina postao je poznat među ljudima kao mesto prepuno misterije sa kojim se povezuju razne teorije zavere. To je sve posledica raznih neobičnih umetničkih dela, čudnih obeležja na zemlji i nekolicine statua.

Ljudi su još ranije izmislili teoriju po kojoj je baš ovaj aerodrom centar aktivnosti pripadnika tajnog društva Iluminata. Te glasine potpomognute su kada su postavljeni gargojli, čiji je zvanični cilj da „omoguće bezbedan dolazak prtljaga“. Nakon što je završeno renoviranje, na 24. rođendan aerodroma, 28. februara 2019, on je dobio još jednog veoma posebnog gargojla na novom terminalu.

On deluje kao obična kamena skulptura izdaleka, međutim kada mu neko priđe, on započne razgovor sa njima i to u realnom vremenu. Voli da priča o raznim temama, počevši od samih iluminata, pa do toga šta mu je omiljena hrana. Posetioci su kroz razgovor sa njim otkrili da ima 243 godine i da je u svom životnom veku video i doživeo svašta. Njihova iznenađena i nasmejana lica možete videti u narednom video snimku koji pokazuje interakciju sa ovim gargojlom.

Iz uprave aerodroma izjavili su kako je gargojl došao da razotkrije sve misterije u vezi sa teorijama zavere, ali da je on još pametniji i rečitiji nego što su mislili. Otkrio je i više nego što su planirali, ali najvažnije im je da zasmejava putnike, jer im je na aerodromu pored informacija potrebno i malo zabave, kako bi se oraspoložili tokom svog boravka tamo.

photo-1495197359483-d092478c170a Preterano odmaranje vikendom zapravo je loše za zdravlje p06p0t8k Poboljšajte raspoloženje za samo 10 minuta photo-1500565534308-0db60f7116f3 Nauka otkriva: Precenjujemo inteligenciju svojih partnera betmen naslovna Šta radi Betmen u toku svakog dana? · · ·