Nisu se podnosili (foto: www.cloudpix.co)
KULTURA · film/TV

Gledamo ih tako iz epizode u epizodu i želimo prijateljstvo kakvo oni imaju. Divimo se njihovom razumevanju koje imaju jedno za drugo, maštamo o takvom prijatelju/prijateljici. Međutim, realnost je izgleda malo drugačija.

Tandemi iz televizijskih serija su nam gotovo uvek super. Nije bitno da li su partneri na radnom mestu, komšinice, doktori. Volimo da gledamo njihova druženja i drame. Ipak, kada se kamere ugase čini se da oni uopšte nisu tako dobri prijatelji. Tačnije, nisu uopšte prijatelji. Ne mogu da podnesu jedno drugo van snimanja, verovatno im je teško da vide svoja imena zajedno i na špici. Za neke od njih ste možda znali da su loši momci/loše devojke Holivuda, dok će vas drugi iznenaditi time što se nisu voleli. Otkrijte ih u galeriji.

Julianna Margulies i Archie PanjabiOtvori galeriju
Filmovi koji nisu bili u bioskopima TOP 10: Odlični filmovi koje NISTE mogli da pogledate u domaćim bioskopima tokom 2016. "Dirk Gently" (2016) TV preporuke: „Berlin Station“, „Dirk Gently“ i „Chance“ Gbrijela Peskuči cover Gabrijela Peskuči: Kostimografkinja jedinstvenog stila film Najbolje scene dočeka u filmovima ·