Nedelja mode u Tokiju
PULS GRADA · moda

Tokom Nedelje mode u glavnom gradu Japana sve je potvrđivalo ranija očekivanja – detalji su više nego ekcentrični, a frizure i lični stil prolaznika na ulici jedinstven.

Možda neko na pomen Nedelje mode ima na umu kakav vašar u kojem je sve šareno i veselo, gde se umesto šećerne pene na ulici mogu kupiti jeftine originalne krpice i torbice, međutim, u realnosti stvari stoje nešto drugačije. Tokio je poznat kao jedan od najznačajnijih centara mode i u njemu i ova nedelja biva propisno obeležena.

Oni koji su se našli na licu mesta mogu samo da posvedoče – ljudi na ulicama uživaju u kreativnom procesu odevanja, njihov stil je stav o stvarima koje vole ili kojima se dive. A metropola kao metropola, uživa u mnogobrojnim turistima i modnim ekspertima, što je reklama bolja – ekonomska slika će biti vedrija.

Šeširići su trendi ove sezoneOtvori galeriju
Alexander Wang for H&M Sportska elegancija: Predstavljamo kolekciju Alexander Wang for H&M Audrey Horne Džemperi iz serije „Twin Peaks“ koje ste voleli lindex Kolekcija „Jean Paul Gaultier za Lindex” od 22. oktobra u radnjama u Srbiji Deca poznatih Deca poznatih vladaju modnim pistama · · · ·