Dionisio Gonzalez
PULS GRADA · enterijer/arhitektura · U VAZDUHU · urban flash

Galerija Yusto / Giner, koja se bavi izlaganjem savremene umetnosti, predstavila je nedavno izložbu španskog umetnika Dionisija Gonzáleza koji čije zamišljene konstrukcije na veoma zanimljiv način preispituju prostor.

Architecture for resistance naziv je prve samostalne izložbe španskog umetnika Dionisia Gonzáleza, koji u svojim radovima istovremeno preuzima ulogu inženjera i arhitekte, te vizualizuje budućnost urbanih sredina. Ono što ga u svim serijama najviše interesuje je prilagođavanje, odnos ljudi sa sopstvenim okruženjem i korišćenje postojećih materijala za izgradnju objekata u budućnosti. Projektovani i manipulisani pejzaži koje Gonzalez predlaže na svojim fotografijama su proizvod njegove fantastične mašte, a predstavljaju potragu za mestima na kojima lepota i haos uspešno postoje zajedno. Gonzalezove strukture se bave prostorom na daleko višem nivou od konstrukcijskog, a vanserijske radove iz kolekcija Favelas, Iner-Actions i drugih možete pogledati u našoj galeriji. Ispod takođe možete pogledati video u kojem umetnik govori o svojim nesvakidašnjim radovima.

Dionisio Gonzalez Otvori galeriju
Kreativne dečije sobe Izuzetno maštovite dečije sobe Betonski nameštaj Betonski nameštaj „na naduvavanje“ Zaha Hadid Zaha Hadid projektuje Olimpijski stadion u Japanu Iva Ljubinković ABO – Čudesni svet Ive Ljubinković · ·