FLUO
U VAZDUHU · promo

Koliko puta ste poželeli da jednog vikenda sednete na avion sa vašom dragom osobom, pobegnete u neku od najlepših evropskih prestonica i prosto potrošite sve pare na provod?

Uostalom, u medijima stalno govore o tome da treba da se više „približimo Evropi“ i da treba da se ugledamo na razvijene zemlje u Evropskoj uniji, a druge kulture ćemo najbolje upoznati ako ih lično posetimo i sami ih istražimo.

Ali onda shvatite da nemate novac ni za prevoz do tamo i natrag, niti za prenoćište, a kamo li  za nekakav ludi provod. Svi znamo da studenti danas na raspolaganju imaju jedino slobodno vreme i želju za putovanjem…

Međutim, dobra vest je da vaša želja konačno može da bude ispunjena. Banka Societe Generale Srbija će ovog semestra obradovati studente ponudom koja se ne odbija: u toku je nagradno takmičenje na Facebooku kojim se promoviše besplatan FLUO paket i nagrađuje kreativnost studenata.

A šta dobijate? Možete da osvojite produženi vikend u Parizu za dve osobe na Dan Sv. Valentina, sa plaćenom avionskom kartom, hotelskim smeštajem i džeparcem od ukupno 400 evra za vas dvoje, koji možete da potrošite na šta god želite!

Pored toga, možete da dobijete tablet računare, vaučere za nabavku sportske opreme i druge ineresantne poklone…

Sve što je potrebno je da kao student otvorite besplatan FLUO račun u banci Societe Generale, redovno kupujete platnom karticom koju dobijete i napišete kreativan komentar ispod nagradnog posta na FLUO stranici na Fejsbuku: http://facebook.com/fluo.srbija

Na ovoj Facebook stranici se svakog meseca objavljuje post sa hashtagom #sičuozaFLUO koji sadrži nagradno pitanje ili zadatak, a poseban studentski žiri nagrađuje FLUO studenta koji napiše najzanimljiviji odgovor.

Marko Đurić Izabran učesnik prvog selfija iz svemira Bambi Wellness Saveti stručnjaka o zdravom načinu života na Wellness Facebook stranici Expo Medic “Biram zdravlje”: Novi sajam Expo Medic ECN_15448_Hyaluron_Filler_CC_Cream_14_PR Stigla je Eucerin® Hyaluron-Filler CC krema