LAguna DSC_7830
KULTURA · knjige

Na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, novinarska Nagrada za najprofesionalniji odnos prema medijima pripala je Laguni!

U obrazloženju žirija se ističe da „čitav tim Lagune brine da informacija pravovremeno stigne do novinara. Veliki broj promocija, tribine Laguninog književnog kluba i sada već više od pola miliona članova Kluba čitalaca, pokazatelj su odličnog rada ove izdavačke kuće čiji su pisci tri godine zaredom dobijali Ninovu nagradu. Laguna objavljuje knjige vrhunskih svetskih i domaćih autora, kao i klasike srpske književnosti. Takođe, sa više od 40 knjižara, knjiga je zahvaljujući Laguni dostupna velikom broju čitalaca u našoj zemlji“.


Naslovna slika - detalj iz knjige Vladari Srbije (izvor issuu.com) „Vladari Srbije“ su jedna od najskupljih knjiga u zemlji Brazil Brazil nije za početnike: Razgovor o Brazilu, Švedskoj, nama… sa novinarom Predragom Dragosavcem maxresdefault_cover Zašto treba da pročitate roman „Uliks“ Kreativni centar Dve nagrade za Kreativni centar na Sajmu knjiga ·