hasselblad-masters-2018-aerial02
fotografija

U okviru jednog od najprestižnijih fotografskih takmičenja koje organizuje „Hasselblad”, objavljene su pobedničke fotografije. Više od 30.000 fotografa je poslalo snimke, na osnovu kojih su izabrani najbolji.

Broj fotografa koji je učestvovao na takmičenju dovoljno govori o reputaciji Hasselblad kompanije. Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a fotografima čije su slike izabrane, omogućeno je da postanu ambasadori poznate švedske kompanije. Nagrađivane kategorije su: portret, umetnička fotografija, pejzaž, arhitektura, moda, priroda… Pobednici dolaze iz devet različitih zemalja. Članovi žirija su izjavili da poslednjih nekoliko godina imaju sve teži zadatak da izaberu najbolju fotografiju jer je konkurencija iz godine u godinu sve veća, što znatno podiže kvalitet takmičenja. U našoj galeriji pogledajte radove nekih od nagrađivanih fotografa u okviru Hasselblad takmičenja.

Pobedničke fotografijeOtvori galeriju
ugly-locations-beautiful-portraits-jenna-martin-lowes-34-5a1532032a804__700 Dobre fotografije na lošim lokacijama in-1993-there-was-conflict-between-yeltsin-and-the-parliament-which-ultimately-resulted-in-the-use-of-force-in-october-yeltsin-ordered-troops-to-seize-parliament-from-opponents-in-the-photo-below-a-r Rusija u slikama nakon raspada Sovjetskog Saveza 1229291 Fotografije Iraka koje ćete retko gde videti 12 Strast prema fotografiji i pečurkama · · ·