Josh! mini đevrek
U VAZDUHU · nagradne igre

Brend Josh! organizovao je druženje na kojem je predstavio svoj novi proizvod – Josh! Mini Đevrek, novu slanu grickalicu. U prelepom ambijentu splava Daska i Veslo predstavnici medija i influenseri na društvenim mrežama su imali priliku da se opuste i uživaju na reci i novim ukusima Josh! proizvoda, i da zajedno zaokruže ovogodišnju letnju priču.

Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi – Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću i Marina Vlaški, brend menadžerka.

„Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti nove proizvode koji su pravo osveženje u našem Josh! portfoliju i koji će vam pružiti potpuno novo iskustvo. Mini Đevrek predstavlja kombinaciju najboljih svojstava različitih slanih grickalica: slan je i ukusan kao pereca, krckav kao grisina, posut susamom kao đevrek, u vrlo atraktivnom pakovanju. Naša nova zaokružena grickalica je odlična kao zamena za obrok, užina, zalogaj „za usput“. Idealna je za okupljanja sa bliskim ljudima, a gledanje utakmice ili filma učiniće još zabavnijim,“ istakli su predstavnici kompanije Bambi.

Josh! nudi svojim potrošačima Mini Đevrek u dva različita ukusa – sa makom i kimom.
Zgrabite najbolje od svega i probajte novu Josh! zaokruženu grickalicu!

Poklon Henkela Henkel: Osvojite poklon pakete Planet & Fitness Gym Dobro došli u najveći fitnes centar u Srbiji Doncafe letnji ukusi Ukusne ledene kafe za dugo toplo leto! Eucerin Sun Eucerin: Formula radosnog leta + poklon! · · · · ·