Academic to Business
U VAZDUHU · promo

U toku je takmičarski konkurs „Academic To Business“ (A2B) koji studentima sa teritorije Beograda pruža priliku da steknu preko potrebno praktično iskustvo, a preduzetnicima iz glavnog grada mogućnost da unaprede svoj poslovanje modernim studenskim rešenjima i tako postanu konkurentniji u svojoj oblasti rada.

„A2B” program realizuje Centar za razvoj liderstva uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji. Članove prvoplasiranih studentskih timova očekuju vredne stipendije, a preduzetnike finansijska podrška od 100,000 dinara za implementaciju najboljih studentskih rešenja. Konkurs je otvoren do 8. maja 2016. a uslovi i prijavni formulari za studente i preduzetnike dostupni su na www.pokrenisezabuducnost.rs u odeljku konkursi.

Konkurs je, s jedne strane, namenjen studentima završnih godina osnovnih, master i doktorskih studija državnih ili privatnih fakulteta u Beogradu, a sa druge, preduzetnicima koji su svoje poslovanje započeli pre najviše tri godine.

U okviru „A2B“ programa odabrani petočlani timovi studenata biće povezani sa selektovanim preduzetnicima, čije će poslovanje svojim idejama pokušati da unaprede. Upoznajući i analizirajući poslovanje, akademci će moći neposredno da primene stečeno znanje na konkretnim situacijama u biznisu.

A2B je još jedan u nizu projekata programa ’Pokreni se za budućnost’ koji kompanija Filip Moris u Srbiji podržava punih 11 godina sa ciljem da mladima pruži mogućnost da se razvijaju, motiviše ih da ostanu u zemlji i aktivno se uključe u njen napredak. Ovim programom koji predstavlja sinergiju akademske i preduzetničke zajednice, stvaraju se uslovi za nastajanje novih poslovnih modela i inovativnih praksi, a ujedno se motivišu mladi da se bave preduzetništvom i svojim modernim rešenjima unaprede kvalitet života u zajednici“, izjavila je Ivana Radmilac, menadžer komunikacija za jugoistočnu Evropu kompanije Filip Moris.

Foody Club Dostava hrane na kućnu adresu: Foody Club Za i Protiv Walk Tall Walk Tall: Bioten pokrenuo kampanju i nagradni konkurs sa ciljem osnaživanje žena Novinari u obilasku kuhinje Dan otvorenih vrata za medije u McDonald’s restoranu Bezistan YoYo Pop Corn YoYo Pop Corn: Savršena kombinacija ukusa