naslovni_plakat_4_macora.jpg
U VAZDUHU

Kao generalni pokrovitelj izložbe „Četiri mačora“, Raiffeisen banka na svojoj Fejsbuk stranici organizuje zanimljiv i edukativan nagradni konkurs. S obzirom da „Četiri mačora“ premijerno u Beograd dovode dela najvećih španskih majstora 20. veka – Pikasa, Dalija, Miroa i i Tapiesa, nagradni kviz je osmišljen kao interaktivna izložba i omogućava učesnicima da kroz četiri tematska nivoa prikažu svoje poznavanje dela ovih istaknutih umetnika. 

Kao generalni pokrovitelj izložbe „Četiri mačora“, Raiffeisen banka na svojoj Fejsbuk stranici organizuje zanimljiv i edukativan nagradni konkurs.

Nagradni kviz Raiffeisen bankeimg-naslovni_plakat_4_macora.jpg

S obzirom da „Četiri mačora“ premijerno u Beograd dovode dela najvećih španskih majstora 20. veka – Pikasa, Dalija, Miroa i i Tapiesa, nagradni kviz je osmišljen kao interaktivna izložba i omogućava učesnicima da kroz četiri tematska nivoa prikažu svoje poznavanje dela ovih istaknutih umetnika. 

Za najuspešnije učesnike obezbeđen je bogat fond nagrada, koji obuhvata sedam nedeljnih nagrada u vidu prigodnih poklon-setova, kao i glavnu nagradu u iznosu od čak 500 evra, koju će osvojiti učesnik sa najvećim brojem bodova. 

Pozivamo vas da od 10. septembra posetite ovu lepu izložbu u galeriji „New Moment“, kao i da učestvujete u ovom interesantnom umetničkom konkursu kome možete pristupiti na adresi: www.facebook.com/RaiffeisenSrbija. 

Nagradni konkurs Raiffeisen banke počinje 10. septembra i traje do 30. septembra. 


amitz.jpg Intervju: Amitz E. Dulniker samo_bog_prasta7.jpg Intervju: Rajan Gosling tempo_logo.jpg Najveći popust u Tempu ikada! girls-drinking-coffee3.jpg Lara Marinković: Banana i ribe